Financial Lease bedrijfswagens

Leasing op maat

Met behulp van Financial Lease kunt u als (startende) ondernemer beschikken over een (bedrijfs)auto, welke nodig is voor een efficiënte en flexibele bedrijfsvoering zonder dat het u liquiditeit kost, en waarbij u profiteert van vele (fiscale) voordelen. Eén van de belangrijkste uitgangspunten van Financial Lease. is de afstemming op de specifieke situatie van uw organisatie. Wij denken met u mee en geven u deskundig advies, zodat u uiteindelijk verzekerd bent van de beste en voordeligste Financial Lease overeenkomst.

Wat kost financial lease?

Gebruik deze calculator om een inschatting te krijgen van de actuele Financial Lease prijs.

€ 5000

Financial Lease: zekerheid …

U kunt bij ons gebruikte bedrijfswagens leasen met een aanschafwaarde vanaf € 5.000,- tot 100% van de aanschafprijs (exclusief BTW). Kiest u voor Financial Lease dan kiest u voor zekerheid. Want Financial Lease kent gedurende de looptijd een vaste afschrijving, vaste maandelijkse lease-termijnen en geen kilometer beperkingen. U weet dus precies waar u aan toe bent. Tevens is het mogelijk de looptijd van de lease af te stemmen op de economische levensduur van het voertuig.

flexibiliteit …

Financial Lease biedt u bij leasing van auto's de mogelijkheid om de restwaarde van de auto in de overeenkomst te betrekken. Hierdoor kan een lagere maandelijkse leasetermijn worden berekend. Ook een aanbetaling, bijvoorbeeld de inruilwaarde van uw huidige auto, behoort tot de mogelijkheden om u leasetermijn te verlagen. Wilt u de auto nog tijdens de looptijd omruilen, dan is dat mogelijk. Het is dan wel zo dat de oorspronkelijke contractvoorwaarden gelijk blijven. Bij inruil van het geleasete object is het mogelijk het bij te betalen bedrag, inclusief openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u de nieuwe auto tot maximaal 100% van de aankoopprijs (exclusief BTW) kunt leasen.

gemak…

Bij Financial Lease is er sprake van een driepartijenovereenkomst tussen u als lease rijder, de leverancier van de auto en de leasemaatschappij als leasepartij. Deze drie partijen ondertekenen de leaseovereenkomst. Wij verzorgen voor u de gehele financiële afhandeling. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de benodigde stukken aan te leveren. Als de overeenkomst ingaat zorgt de leasemaatschappij voor een rechtstreekse betaling aan de leverancier. Ook hier heeft u dus geen omkijken naar.

.… en (fiscaal) voordelig.

Gedurende de looptijd bent u economisch eigenaar van de auto. Hiermee komt de auto op uw balans te staan. U kunt maximaal de aanschafwaarde exclusief BTW leasen. Als ondernemer en eigenaar van de auto kunt u de gefactureerde BTW als voorbelasting weer terugvorderen bij de aangifte omzetbelasting. Als eigenaar van de auto kunt u tevens profiteren van rente en afschrijvingskosten welke voor u fiscaal aftrekbaar zijn. Betreft het een auto op grijs kenteken (bestelbus) of zuinige auto met lage CO² uitstoot, dan komt u in aanmerking voor investeringsaftrek. Bent u een startende ondernemer, dan kunt u tevens gebruik maken van de regeling startersaftrek, waarbij het mogelijk is om willekeurig af te schrijven. Voor meer informatie zie: Investeren en belastingvoordeel

De voordelen van Financial Lease:

 • Automotive specialist in Financial Lease
 • Investeren zonder liquiditeitsverlies
 • 100% leasing van de (bedrijfs)auto, zowel nieuw als gebruikt
 • Fiscaal voordeel: rente- en investeringsaftrek mogelijk
 • Willekeurige afschrijving voor starters
 • Recht op terugvordering van BTW over aanschafprijs
 • U bent economisch eigenaar, de auto staat op uw balans
 • Transparant; afschrijving en rente
 • Looptijd zelf te bepalen
 • Laag leasetermijn mogelijk door gebruik slottermijn
 • Acceptatie zonder jaarcijfers mogelijk


RUIMTE OM TE ONDERNEMEN!